Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Viatge de sisè de Primària. Ara en vídeo.

Viatge de sisè de Primària. Ara en vídeo.

Finalment, quan ja ha tornat la nostra expedició de sisè de Primària al Delta de l’Ebre, ens han fet arribar aquest vídeo:

Pitjau a la imatge de més abaix o aquí per veure unes fotos.

Més a baix teniu el principi de la notícia, i just aquí us enganxam el que vam rebre fa dos dies:

Ahir vespre ens ho passàrem d’allò més bé a la discoteca, ballant fins a les 12 del vespre, en aquest moment, tots ens anàrem cap a les habitacions a dormir, uns amb més ganes que d’altres. Avui ens hem aixecat damunt les 8 del matí, ja que a les 8:45 havíem quedat per anar a berenar (bo i abundant), després hem agafat bus i cap a PortAventura!!!
A PortAventura hem pujat per totes les atraccions que hem pogut fins a l’hora de dinar. Després del dinar ha començat a ploure un poc però això no ens ha impedit gaudir de les darreres atraccions. Damunt les 17 hores agafàvem bus de tornada cap a l’hotel.
A l’hotel ja hem anat cap a les habitacions per dutxar-nos i “descansar” una mica. Després sopar, jocs i discoteca.

portaventura2

 Primer dia:

Ja som al viatge programat.
Hem començat el dia visitant els Cosmo Caixa, una visita molt entretinguda en la qual hem observat desde la vida primitiva fins a la ciència més actual. Després hem dinat al restaurant del mateix Cosmo Caixa (que per cert ha estat molt bo) i seguidament hem agafat el bus que ens acompanya tot el viatge fins a l’hotel. Una vegada a l’hotel hem vist que era tan gros com pensàvem i ens han presentat uns monitors que ens amenitzaran la vetllada (jocs, bingo, discoteca, etc.).
 

Tags: