21 des. Tast gastronòmic de la diversitat
Posted at 13:27h
in ESO
Els alumnes de Valors ètics de 3r d’ESO han estat treballant durant aquest primer trimestre el concepte de Diversitat i sobretot el respecte envers la diversitat que hi ha al nostre planeta. Després d’haver treballat diversitat en aspectes com el cultural, el religiós, la diversitat física, la diversitat entre els animals, la diversitat d’opcions sexuals, etc., ens plantejarem que podríem fer un tast sobre la diversitat gastronòmica que hi ha al món. Decidit això ens posàrem a cuinar receptes d’altres continents com Dorayakis (Japó), Magdalenes de Maracuyà fruita de la Passió (Brasil), Pan de formatge ( Brasil ), Brigadeiros de coco i xocolata (Brasil), Brownie (EUA), Banoffi (Argentina), Halphapitas (Índia), galetes de mantega ( Argentina ), Lamingtons (Australia), Milhojas de dulce de leche (Peru), Crostata (Italy), Apple crumble (Regne Unit), Gelat frit (Xina), Coca Imperial (Russia), Cheesecake de xocolate blanc (Japan). Tot ha estat deliciós!!!