
08 oct. 🥕 La nostra cuina, protagonista a Ara Balears
L’esforç diari del nostre equip de cuina ha estat reconegut per Ara Balears en un reportatge dedicat a totes les persones que fan possible el bon funcionament de les escoles.
L’article destaca la feina de Maria Roig, cap de cuina i cooperativista d’Es Liceu, que des de fa dinou anys forma part del cor alimentari del centre. Amb les seves companyes, prepara cada dia més de 500 àpats casolans, revisant menús, al·lèrgies i subministraments, sempre amb l’objectiu d’oferir una alimentació saludable i educativa.
Tal com explica al diari, la cuina d’Es Liceu és “un espai obert a tothom”, i la comissió de menjador és una mostra del vincle constant entre escola i famílies. També recorda amb humor una anècdota amb el plat de “fava amb fideus”, que va despertar curiositat i rialles entre els infants.
Des de l’escola volem reconèixer i agrair la dedicació de na Maria i de tot l’equip de cuina, que cada dia alimenta cos i ànima del nostre alumnat, i que forma part essencial de la nostra comunitat cooperativa.
📖 Pots llegir l’article complet aquí: