Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Avaluació LOMLOE a E. Primària

Avaluació LOMLOE a E. Primària

Estimades famílies

Desitjam que cada vegada us trobeu més còmodes en aquest curs de canvis.

En aquest sentit, hem començat la ronda de reunions informatives per tal d’intentar aclarir les novetats amb què ens trobam a les nostres aules.

La LOMLOE és d’aplicació progressiva i ja hem pogut aclarir els dubtes amb les famílies de primària.

Es tracta d’una llei valenta que ens dona la possibilitat d’ordenar les propostes d’aprenentatge i l’organització educativa per a un treball competencial.

Tot i que la normativa ha arribat tard, la formació del cos docent ha estat limitada i els encaixos en les realitats educatives suposen algunes pressions que poden alterar les planificacions de l’Administració, consideram que ens facilita el context idoni per al desenvolupament dels nostres projectes, respectant els diferents estils d’aprenentatge i la concepció d’aplicabilitat dels aprenentatges. En qualsevol cas, experimentam un procés que ha de ser compartit en què el vostre paper serà molt important, des del punt de vista de la comprensió que necessitam, fent-nos arribar les propostes que ens ajudin a reajustar el trajecte i en el vostre rol actiu en el creixement de la vostra filla/del vostre fill. 

En les properes setmanes, estarem en disposició de transmetre les informacions de les etapes d’infantil i dels cursos senars de secundària.

Sabeu que comptau amb nosaltres per a fer-nos arribar les vostres inquietuds referents a la temàtica explica o a qualsevol altre aspecte, en coordinació amb les vostres tutories.

Gràcies