Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Avaluació LOMLOE a ESO

Avaluació LOMLOE a ESO

la setmana passada vàrem tenir les reunions amb les famílies sobre el que sabem en aquests moments sobre com serà l’avaluació amb la nova llei educativa que aquest curs afecta als cursos de 1r i 3r d’ESO.

Tot i que la normativa ha arribat tard, la formació del cos docent ha estat limitada i els encaixos en les realitats educatives suposen algunes pressions que poden alterar les planificacions de l’Administració, consideram que ens facilita el context idoni per al desenvolupament dels nostres projectes, respectant els diferents estils d’aprenentatge i la concepció d’aplicabilitat dels aprenentatges. En qualsevol cas, experimentam un procés que ha de ser compartit en què el vostre paper serà molt important, des del punt de vista de la comprensió que necessitam, fent-nos arribar les propostes que ens ajudin a reajustar el trajecte i en el vostre rol actiu en el creixement de la vostra filla/del vostre fill.

Aquí trobareu les dues presentacions de primer i tercer d’ESO, dir-vos que tot l’equip docent està a la vostra disposició per a qualsevol dubte que pogueu tenir.

Gràcies