Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Certamen literari i Sant Jordi

Certamen literari i Sant Jordi

La vintena edició del nostre estimat Certamen Literari s’ha celebrat sota l’aura d’unes misterioses portes que obrien Es Liceu al món. Just el que pretén el projecte educatiu de la nostra cooperativa, dissenyar estructures curriculars arrelades a la llengua i la cultura catalanes com a base sòlida per a entendre i interactuar amb la infinitesa de l’entorn que ens envolta.

Iniciatives com el certamen literari són una mostra més, per tant, del nostre esforç en crear estímuls que motivin l’estima per les lletres i la cultura catalana enteses com una qüestió de justícia i garantia socials.

La participació de la comunitat educativa i la qualitat de les producció en són un bon exempe de la salut de l’activitat.

Enhorabona a totes les persones que heu participat, moltes gràcies a les entitats col·laboradores, un reconeixement especial a les persones que han fet possible que tot plegat funcioni i molts ànims per a què la implicació en properes edicions sigui encara superior.

Ara ens toca veure el recorregut que els relats guanyadors tendran als certamens de les cooperatives, als Jocsa Florals i als premis Sambori de l’Obra Cultural. Balear… us en mantindrem informats.

Per altra banda, també vàrem celebrar Sant Jordi de moltes maneres tal i com podeu veure a les imatges que teniu a continuació.

Guardonats del Certamen:

Diego Alemany, 4t EP A Premi Narrativa A
Bru López, 5è EP A. Premi Narrativa B
Bernat Oliver, 5è EP B. Premi Poesia B
Maria Alcolea, 1r ESO C, Premi Narrativa C
Verónica Barceló, 3r ESO B. Premi Poesia C
Jan López, 2n ESO A. Premi Poesia C
Daniel Álvarez, 1r FPB Informàtica. Premi Narrativa D
Rosa Ciurana, Premi Narrativa E

Algunes fotografies de l’acte on també va venir el Batle de Marratxí, Miquel Cabot i la regidora d’educació Aina Amengual:

Els tallers que varen fer a primària durant la diada de Sant jordi varen ser molt enriquidors, aíxi com un vídeo que varen fer els de 1r ESO A sobre la llegenda de Sant Jordi:

I per acabar, algunes imatges de la jornada de reutilització de llibres, que gràcies a l’AMIPA vàrem poder dur a terme: