Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Dones km 0

Dones km 0

El passat divendres varem celebrar a Es Liceu el 8M Dia Internacional de la Dona, una jornada reivindicativa pels drets de les dones arreu del món i de lluita contra les desigualtats. Enguany hem dedicat la jornada a les dones que més a prop tenim. Seguint amb el tema comú de l’escola per aquest curs, hem volgut retre homenatge a les nostres dones KM0. Parlem de les nostres mares, pradines, tietes, cosines, germanes, veïnes i amigues que dia rere dia ens donen a totes i a tots una lliçó de lluita i resistència. Són les dones que ens ensenyen, que ens cuiden, que ens protegeixen i que obrin el camí de la coneixença, de la formació i la professionalitat. 

Encara que els avanços de les dones arreu del món han estat molts, especialment en els darrers anys, no podem oblidar que encara hi ha molt de camí per recórrer. Són moltes les desigualtats entre dones i homes avui en dia i aquestes desigualtats són encara més grans si parlem de dones de classe baixa, dones racialitzades, dones amb discapacitat o dones estrangeres.
Un any més, des de la Comunitat Educativa de Es Liceu treballem per etapes per rompre els estereotips i rols de gènere i compartim una reivindicació de justícia, el dret de totes les dones de desenvolupar lliurament la seva personalitat i conquerir totes les fites que es proposin. 

Un any més visibilitzem la tasca personal i professional que les dones que més a prop tenim duen a terme dia a dia lluitant contra tot tipus d’entrebancs. Sense les dones s’atura el món. 

Visca la lluita feminista!