Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

En defensa de la tasca del col·lectiu docent

En defensa de la tasca del col·lectiu docent

La cooperativa d’ensenyança ES LICEU manifesta el seu suport i adhesió al manifest que diferents entitats socials han emès amb la intenció d’alertar la població dels desencerts que promouen algunes iniciatives de les persones que, actualment, governen la nostra Comunitat Autònoma.

Entre les institucions sotasignants es troba la Unió de Cooperatives de Treball Associat de què la nostra escola hi forma part de manera molt activa.

Els anuncis que promouen incerteses relacionades amb quelcom tan sensible com la llengua i al mateix temps cabdal per a l’aprenentatge, així com altres actuacions relacionades també amb el món educatiu són aspectes clarament perjudicials.

El fet de desacreditar el contrastat criteri pedagògic de les persones professionals de l’educació, no contribueix gens en la necessitat de reconèixer el paper de l’escola com a generador d’oportunitats i el col·lectiu docent com a agent impulsor d’igualtat, convivència i aprenentatge.

Reivindicam doncs el dret a treballar en les millors condicions, exhortam les administracions a actuar amb la màxima responsabilitat i exigim que l’educació esdevengui realment una prioritat social.

Cooperativa ES LICEU

Nov. ‘23