Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Enhorabona a Feminisme a l’escola pel seu premi

Enhorabona a Feminisme a l’escola pel seu premi

Volem donar l’enhorabona a Feminisme a l’Escola pel premi Meninas 2022 que li ha concedit la Delegació de Govern en reconeixement a aquest projecte educatiu que es va posar en marxa l’any 2018. Feminisme a l’escola és una iniciativa que neix de les membres de les Comissions de Coeducació de diferents centres educatius i que avui en dia ja és tot un moviment de referència en la lluita per la igualtat a la nostra comunitat.

Més de 100 escoles participen de Feminisme a l’Escola creant xarxa de recursos educatius i campanyes per a fomentar la igualtat dins els centres escolars de les Illes Balears. Es Liceu també hi forma part des del primer moment i ens sentim orgulloses de pertànyer a una xarxa que pretén lluitar contra les desigualtats entre dones i homes i combatre activament la violència masclista. En aquest sentit, campanyes com Romp la Cadena, Aquí i allà contra les violències masclistes o Som Subjectes i no Objectes, ens han permés treballar a totes les etapes educatives la ruptura d’estereotips i rols sexistes i treballar transversalment en la contribució d’un món més just i pacífic, on les violències de tots tipus es condemnin i s’abandonin. Ens queda un camí llarg per recórrer però estem convençudes que la nostra tasca d’avui repercutirà positivament en el futur dels nostres nins i nines. 

Per tot això, volem donar l’enhorabona a les promotores del projecte i a tots els centres implicats. Juntes som més fortes! 

Etiquetes: