Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Erasmus+ per els alumnes d’FP a l’escola Es Liceu

vertical(30)

Erasmus+ per els alumnes d’FP a l’escola Es Liceu

Un any més, l’escola Es Liceu aposta per la internacionalització dels seus estudis de Formació Professional i ha concedit les beques de mobilitat Erasmus+ als seus alumnes de Formació Professional Bàsica (FPB) d’Informàtica i Comunicacions i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Aquest projecte es pot realitzar gràcies al projecte EuroFP Balears IV, coordinat per la Direcció General de FP i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.

Gràcies a aquest projecte, 1 alumne de FPB ( Andrés Pantoja) i 6 alumnes del CFGM (David Gómez, Eduardo Sans, José Cabrera, Luis Ángel Yupanqui, Mikel Burgos i Carles Lorente) han tingut l’oportunitat de realitzar part de les seves pràctiques formatives del mòdul de Formació en centres de treball en empreses d’Alemanya, Itàlia, Polònia i Holanda. Aquesta oportunitat ha estat possible gràcies als acords d’intercanvi d’estudiants existents entre la Conselleria i centres educatius de FP estrangers. Es Liceu col·labora activament amb la Conselleria en l’execució d’aquests acords, rebent visites de professors estrangers i acollint alumnes d’aquests centres educatius estrangers perquè facin pràctiques formatives a Mallorca, gràcies a les beques del programa Erasmus+ ofertes pels seus centres educatius.

Aquest any s’ha incorporat el projecte a la FPB que consistia en realitzar les pràctiques durant 2 setmanes a la ciutat de Lucca ( Itàlia). Les beques dels CFGM, han consistit en realitzar les pràctiques entre 5 setmanes i també formant part del projecte Erasmus PRO durant 90 dies (13 setmanes).

Aquestes beques Erasmus+ per a la Formació Professional suposen una oportunitat única de creixement personal i professional per els alumnes que les reben, i contribueixen a millorar considerablement la seva integració al mercat laboral així com també l’oportunitat de poder practicar i conèixer un idioma diferent.

Tags: