Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

I Jornada d’Escacs d’Es Liceu

I Jornada d’Escacs d’Es Liceu

Es Liceu té el plaer d’anunciar el seu primer Torneig d’Escacs, que tindrà lloc el proper dia 19 de juny a les 17h. Aquesta emocionant competició està oberta a tots els estudiants de l’escola, des de primària fins a secundària, i ofereix una oportunitat única per demostrar i sobretot aprendre les habilitats d’escacs.

El Torneig d’Escacs d’Es Liceu té com a objectiu promoure l’aprenentatge i la pràctica dels escacs entre els estudiants, fomentant la concentració, l’anàlisi estratègica i el pensament crític. A més, aquest esdeveniment proporcionarà un espai de convivència i intercanvi d’experiències entre els amants d’aquest joc mil·lenari. Per participar en el torneig, els estudiants interessats han de registrar-se a través del formulari d’inscripció, on també hi trobareu tota la informació necessària per participar-hi. 

Les inscripcions estaran obertes fins al 12 de juny, i s’encoratja a tots els estudiants a no perdre aquesta oportunitat d’aprendre i divertir-se. El torneig es desenvoluparà en diverses rondes, utilitzant el sistema suís, que permetrà als jugadors jugar contra oponents de nivell similar. 

Desitgem a tots els participants molta sort i esperem veure-us en aquest primer Torneig d’Escacs d’Es Liceu!