Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Divendres 6 de maig a les 19h, xerrada de George Laferrière: QUAN L’ARTISTA-PEDAGOG ENTRA A L’AULÀ, ÉS MÀGIC.

Divendres 6 de maig a les 19h, xerrada de George Laferrière: QUAN L’ARTISTA-PEDAGOG ENTRA A L’AULÀ, ÉS MÀGIC.

Ens envien aquesta informació d’una conferència que hem organitzat amb el grup Teatrecoop, la data coincideix amb la del concert de l’escola però no hi ha problemes d’horari. A més de la conferència, també farem un curset amb en Georges de dotze hores el cap de setmana del set i el vuit de maig. En aquest curs es treballarà la iniciació al clown, el matx d’improvisació i tècniques i exercics teatrals per aplicar dins l’aula d’infantil, de primària i de secundària.
La primera setmana en tornar de vacances, el divendres 6 de maig a les 19h, tendrem la xerrada del pedagog canadenc George Laferrière al Teatre Municipal Catalina Valls, al Passeig Mallorca núm. 9QUAN L’ARTISTA-PEDAGOG ENTRA A L’AULÀ, ÉS MÀGIC.
Mai hauríem pensat de poder tenir una personalitat tan rellevant que compartís el seu pensament amb nosaltres, a nivell de la tasca teatral que feim als centres:
L’artista-pedagog és el binomi fantàstic que permet tenir aquest doble punt de vista en un programa de formació i permet cercar el punt d’unió entre els dos; perquè cinc grans principis uneixen aquestes dues figures:
* totes dues ensenyen i parlen d’allò que estimen apassionadament.
* Una i altra transmeten el saber i el saber fer amb rigor i flexibilitat alhora
* Amb el fervor de les seves conviccions permeten l’obertura a la creativitat
* Integren les persones: entre elles i amb els esdeveniments
* Totes dues s’enriquexen i aprenen el SABER SER.
Repeteixo l’agraïment a la Unió de Cooperatives, secció d’ensenyament, que l’ha duit a Palma per fer un curs de Teatre Educatiu, i ens el va oferir perquè el poguéssim gaudir tots els responsables de la mostra.
Podeu convidar altres persones interessades en el fet teatral i l’educació, no cal fer reserva.
Margalida Munar

Tags: