Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

La setmana de l’esport adaptat al Liceu

La setmana de l’esport adaptat al Liceu

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, per celebrar-ho, la Fundació per a l’Esport Balear (FEB), la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) i Es Liceu es varen unir per celebrar la Setmana de l’Esport Adaptat. La #SetmanaEsportAdaptat2022 ha tingut lloc aquesta setmana, del dilluns 28 de novembre al divendres 2 de desembre i ha consistit a dur a terme diferents activitats esportives adaptades per tal de conscienciar l’alumnat de la importància de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat i sense.

Partint dels principis inclusius el nostre alumnat ha descobert les modalitats esportives adaptades com el voleibol asseguts, el goalball, tennis amb una mà, boccia asseguts, entre d’altres, i les diferències reglamentàries i organitzatives respecte a la modalitat convencional. A més, els valors com el desenvolupament de l’esperit crític, l’educació emocional, l’autonomia, la coeducació, la cooperació, la salut, l’equitat i la solidaritat, com a valors esportius i educatius transversals, han estat ben presents durant aquestes jornades.

Des de Es Liceu volem donar les gràcies a tot l’alumnat i a tot el professorat que ha participat, i un cop més a la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears i a la Fundació per a l’Esport Balear pels valors que transmeten que han de servir com a instrument de transformació social propiciant les accions educatives adreçades a la inclusió i a la igualtat d’oportunitats.

Etiquetes: