Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Nova junta directiva del GOB formada només de dones

Nova junta directiva del GOB formada només de dones

Vivim en una societat complexa i estimulant. La quantitat de notícies que inunden el nostre entorn és abrumadora. La qualitat d’aquests missatges no és sempre la que una societat intel·ligent i crítica es mereix. 

D’entre tot aquest volum d’informació, aquests dies, hem pogut rescatar una notícia ben significativa.

La tasca del GOB, en més de cinc dècades, és sobradament reconeguda. Ha desenvolupat projectes ambiciosos, actuacions revolucionàries, mesures de sensibilització social… en definitiva una tasca pedagògica que fa de la nostra comunitat un espai millor. Tot plegat, es tradueix en uns valors d’ecologisme, sostenibilitat, benestar, consciència i cohesió que són molt propers als trets d’identitat del projecte de la nostra cooperativa.

La notícia a què ens referim, anuncia la renovació de la junta de l’organització i les persones que gestionaran els seus càrrecs. Això ja suposa un anunci que es mereix el reconeixement de la societat mallorquina. A més a més, volem compartir la satisfacció que les persones que composen la nova junta, siguin dones. Una vegada més, el GOB abandera valors i es mostra com a referent social.

Gràcies per la vostra feina i per coordinar-la amb la tasca docent de les escoles.

Molta sort