Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Renou contra la violència masclista

Renou contra la violència masclista

RENOU CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA 

Es Liceu forma part de la Taula i la Comissió per a la prevenció de les violències masclistes de Marratxí, juntament amb la resta de centres escolars i altres col·lectius representatius del municipi. De forma coordinada, amb l’Ajuntament de Marratxí, hem decidit posar en marxa una iniciativa més contra la violència masclista. 

Per a que no reduïm la visibilització de la violència masclista al 25 de novembre i donem importància al fet que les dones patim violències masclistes de diferents tipus en el nostre dia a dia, cada 25 de mes farem una acció conjunta simbòlica però important. Al 2022 71 han estat assassinades a mans de les seves parelles o exparelles, 1118 dones assassinades des de l’any 2003. Aquestes dades mereixen una resposta comunitària de rebuig i per part de la comunitat educativa assumim la tasca i la responsabilitat que tenim en educar en igualtat d’oportonitats i contra la violència envers les dones. 

Per lluitar contra el silenci còmplice que sol acompanyar la violència masclista; silenci social, institucional i mediàtic, cada 25 de mes farem 2 minuts de renou per cridar l’atenció de tothom envers un dels grans problemes de la nostra societat. Acompanyam aquesta acció de recursos educatius que treballem a les aules i que fomenten el debat i la reflexió conjunta. La violència contra les dones és responsabilitat de totes i tots. 

Convidam a tota la comunitat marratxinera a sumar-se a aquesta acció per promoure un moviment de pau i igualtat. 

Vos deixam unes imatges de la primera acció duita a terme el 25 d’octubre per part de l’alumnat de Formació Professional de Grau Bàsic. 

Feim renou i ho feim d’esquenes perquè, enguany més que mai 

#MarratxiDonaLEsquenaALesViolenciesMasclistes