Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Visita a Son Bonet amb 3r d’ESO

Visita a Son Bonet amb 3r d’ESO

Avui hem visitat l’aeròdrom de Son Bonet on en Paco i en Javier de la Fundació Aeronàutica Mallorquina ens han mostrat les instal·lacions i aeronaus, tant actuals com històriques, que allà se troben. Durant la vista ens han explicat, per una banda, alguns dels fonaments de l’aeronàutica: el perquè volen els helicòpters i els avions, quins elements són necessaris per poder elevar-se, descendir, inclinar-se o girar i, per altra banda, quins són els aspectes més rellevants de la professió de pilot. Tot això farcit de les curiositats i anècdotes que han acumulat durant els seus anys de professió com a pilot i enginyer aeronàutic.

Hem aprofitat també per visitar el taller de mestres d’aixa que té el Consell de Mallorca dins el recinte de Son Bonet. Allà hem pogut veure algunes embarcacions històriques en procés de restauració: pasteres, bots, llaüts i una barca de bou.  En  Biel  ens ha explicat com és l’ofici del mestre d’aixa i la importància de la selecció i el tractament de la fusta per aconseguir unes embarcacions de qualitat, duradores i respectuoses amb el medi ambient.

En resum, hem gaudit d’un dia diferent i molt agradable on persones apassionades de la seva professió ens han mostrat un món desconegut per a la majoria de nosaltres i ens han convidat a guaitar-hi.