Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

XX Olimpíades de Marratxí i 6a Cursa Solidària Es Liceu

XX Olimpíades de Marratxí i 6a Cursa Solidària Es Liceu

Posam en marxa les XX edició de les Olimpíades de Marratxí que Es Liceu ha capitanejat durant 20 anys al municipi. Enguany, al ser un número ben especial, tenim novetats esportives: la Cursa Solidària serà l’activitat de cloenda d’aquestes Olimpíades tant especials.

Però, per tal de no mesclar dues coses, farem dos tipus d’inscripcions a través de la web, una inscripció per a les olimpíades (amb un preu de 17 € que donarà accés directe a la participació a la cursa, sense més cost) i la inscripció a la Cursa Solidària pels que no vulguin participar a les Olimpíades.

Les Olimpíades començaran el 10 de juny i la cursa serà l’11, amb itinerari nou, al poliesportiu de Son Caulelles, una ruta preciosa per Pòrtol i Sa Cabaneta amb camins de terra i asfalt.

L’itinerari per als corredors serà aquest amb doble volta i pels caminaires un volta simple.

La cursa solidària enguany la farem a favor del Casal Solidari de Marratxí i la farem gràcies al suport de l’Ajuntament de Marratxí, i altres espònsors que anirem publicant més envant.

Les inscripcions a les Olimpíades es tancaran el 22 de maig i per a la cursa, el 22 de maig es tancarà la venda de la camiseta oficial.

Es Liceu organitza la sisena cursa solidària amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva de tota la comunitat educativa i el municipi de Marratxí, com a hàbit saludable mitjançant els trets del projecte educatiu de l’escola de solidaridaritat, participació i cooperació.