Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Concert solidari a favor de la associació DEBRA, dia 11 de maig

Concert solidari a favor de la associació DEBRA, dia 11 de maig

El trio MEQ fa un concert solidaria a favor de la associació DEBRA, serà dia 11 de maig a l’auditori del Conservatori de Palma les entrades estaran a la venda a un preu de 8€ i s’interpretaran obres de Piazzola.

Vos hi esperam a tots els que volgueu i pogueu!

 

TRIO MEQ

El trio MEQ, format per Sebastià Pou (violí), Pau Galiana (trompa) i Jaume Tomàs (piano), és una agrupació de cambra formada l’any 2009 per la iniciativa d’aquests de tres joves músics, amb unes inquietuts artístiques molt semblants. La música de cambra de les seves interpretacions passa per totes les èpoques, estils i compositors. Dins la seva tasca com a trio, han realitzat diversos concerts i actuacions arreu de l’illa a més d’estrenar l’obra de Daniel Schnyder “Walden Trio” a Espanya.
AGRUPACIÓ DE DANSA MEQ
L’agrupació de dansa MEQ, està formada per ballarins i persones properes al món de la dansa amb l’objectiu de fomentar i apropar aquest art al màxim nombre d’àmbits socials i culturals, duent a terme accions com la participació a diferentes escoles de dansa, participació anual a les activitats del Dia Internacional de la Dansa i el foment de la dansa.