Envia el teu cv
Unió de Cooperatives de Treball de les Illes
Unió de Cooperatives de les Illes Balears

Començam!!

Començam!!

Estimada comunitat educativa

Desitjam que el temps d’estiu hagi estat profitós a les vostres llars i que heu tengut moments per a fer allò que més us agrada.

L’escola roman, ansiosa d’acollir vida, mentre l’esforç del personal del centre aconsegueix disposar espais càlids de convivència.

Donam el sus a un nou curs que es presenta amb algunes particularitats i que encaram amb la força que esdevenen les diferents sinergies que donen sentit a Es Liceu.

El desenvolupament del recent plantejament normatiu condiciona l’adaptació de les metodologies de feina enfocades a l’optimització dels espais educatius, quant a contextos inclusius, respectuosos i motivadors. Els nostres esforços se centraran en generar les condicions adients per a què la convivència sigui un element més de creixement que estimuli els aprenentatges.

Per tal d’obrir camí al proper curs i establir les primeres passes de l’imprescindible vincle entre família i escola, us convocam a les següents reunions:

  • Dimecres 6 de setembre, reunió de famílies de 1r i 2n de primària → 18’30 h.
  • Dimecres 6 de setembre, reunió de famílies de 3r i 4t de primària → 19’00 h.
  • Dimecres 6 de setembre, reunió de famílies de 5è i 6è de primària → 19’30 h.
  • Dijous 7 de setembre, reunió de famílies d’infantil → 19.00 h.
  • Dijous 7 de setembre, reunió de famílies de 1r d’eso → 18.00h.
  • Dijous 5 d’octubre, reunió de FORMACIÓ PROFESSIONAL→ 18.00h

La resta de cursos rebran les convocatòries en els propers dies. 

L’inici del curs serà dilluns 11 de setembre. Les etapes d’infantil i primària faran horari intensiu de 9 h a 14 h fins al 30 de setembre.  L’etapa de secundària també començarà el curs el mateix dilluns fent de 9:00 a 12:00 i dimarts ja iniciarà l’horari habitual de 8:15 a 14:20.

L’alumnat de Formació Professional comença divendres 22 de setembre. Tota la informació relacionada amb aquesta etapa la trobareu a la pàgina web del centre.

Tal i com vàrem anunciar a la informació de final de curs, encara sou a temps de sol·licitar l’alta dels serveis complementaris (menjador i escola matinera). El formulari d’inscripció romandrà obert fins dia 6 de setembre.

Fins aviat

L’equip directiu