10 febr. Taller multicultural de rebosteria a PQPI en Auxiliar d’oficina.
Dimarts els de PQPIO férem un taller Muticultural de Rebosteria.
Aprofitant que tenim a classe a na Rachida de Marroc i que té unes qualitats molt bones per fer coses dolces, decidírem fer “CUERNOS DE GACELA“, típic quan celebren el naixement d’un nin. Són uns pastissets farcits d’ametlla, amb aigua d’Azahar. Per contrastar els seus companys juntament amb la tutora, na Teresa Hidalgo, que conviu amb gent de Pollença, feren “Galletes de Tova“, típiques del dia que es xonen (no sabem si està admés “tonen” o esquilen) les ovelles a Pollença.
Quan les tenguérem fetes, les menjàrem acompanyades d’un tassó de Lacao calent.
Les receptes, per si qualcú en vol fer, estan aquí:
CUERNOS DE GACELA
Ingredientes
Relleno: 1 kgr. almendras molidas, 500 gr. azúcar, ralladura de un limón, 100 cc. agua de azahar, 2 yemas de huevo.
Pasta: 250 gr. harina, una clara de huevo, 20 gr. mantequilla, 100 cc. agua de azahar.
Galletes de Tova
250 mi de nata
250 gr de sucre
2 vermells d’ou
400 gr de farina aproximadament.